Popunjenost kapaciteta

You will pay the property in the property's local currency. You can use this field for disclaimer text or anything else you want your clients know before booking.

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

Osnovne informacije

Vila Jelena Banja Vrujci smestaj se nalazi u najstrožem delu centra banje Vrujci, uvučena  svega 20m od glavne ulice dovoljno da pruži prijatan boravak i miran san. Vila Jelena Banja Vrujci smeštaj se nalazi između 2 banjska kompleksa bazena Vrujci i bazena Premijer (Nova banja). Prekoputa nas se nalazi hotel Vrujci teren za fudbal košarku, tenis i odbojku. Na pedesetak metara je Dom zdravlja, Centar za rehabilitaciju, lekovita voda i blato.Takodje veliki broj restorana i trgovina upotpunjuju sadržaj okoline.

Vila Jelena Banja Vrujci smeštaj poseduje najkompletniju ponudu u banji Vrujca koja osim polupansionskog i pansionskog smeštaja u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, studijima i apartmanima nudi pregršt ponuda u sklopu svog objekta. Svim gostima na raspolaganju je bazen, đakuzi, sauna, igraonica za najmlađe kao i prelepi restoran sa kafićem.

BAZEN – VILA JELENA – BANJA VRUJCI

Vila Jelena Banja Vrujci  poseduje i sopstveni bazen (11m x 6m x 1.5m) sa lekovitom banjskom vodom (VODA-VODA) bazen je isključivo namenjen gostima VILA JELENA. Svi koji su bili nekada u Banji Vrujci znaju šta znači kada je topao dan i kada su javni bazeni prepuni ljudi onda se na miru možete opusitit uživati i plivati na našem bazenu. Na bazenu postoje ležaljke suncobrani rekviziti za zabavu na vodi. U sklopu bazena je toalet i dva tuša. Bazen se nalazi na jugozapadnoj i zapadnoj strani tako da je osunčan tokom čitavog dana. Rasveta je zastupljena oko bazena i u samom bazenu tako da pruža i ugođaj noćnog kupanja.

Od 2019 godine za mališane obezbedili smo zaseban bazen adekvatne dubine za decu uzrasta do 15 godina sa raznim vodenim rekvizitima i aktivnostima za najmlađe. Spoljne staze obložene su lomljeni kamen za staze i dvorište kako se ne bi klizali.

ĐAKUZI – VILA JELENA – BANJA VRUJCI

Vila Jelena Banja Vrujci jedini je objekat u banji Vrujci koja u ponudi svog asortimana poseduje đakuzi za odmor i opuštanje svojih gostiju.  Nema lepšeg osećaja od opuštanja u toploj vodi punoj mehurića koje proizvode hidromasažne kade. Vila Jelena Banja Vrujci svojim gostima na raspolaganju nudi opuštanje u jednom od najmodernijih đakuzija podesivog pritiska i vremenske dužine. Dođite uverite se i opustite se…

SAUNA VILA JELENA – BANJA VRUJCI

Vila Jelena banja Vrujci u zasebnoj maloj lepoj kućici poseduje modernu i lepu saunu za sve svoje goste. Ovo je takođe jedinstvena ponuda u banji Vrujci. Samo kod nas možete uživati u čarima saune. Kompletno je opremljena od drveta i zasebno je odvojena od vile.

IGRAONICA ZA DECU

Za naše najmlađe posetioce Vila Jelena Banja Vrujci napravila je mali zabavni park za naše najmlađe mališane. Dok se vi odmarate, kupate ili šetate vaša deca će se zabavljati u našem malom parku. Dečici je na raspolaganju trombolina mini kućica, pesak za igru i veliki broj igračaka.U nedostatku aktivnosti za mališane u banji Vrujci Vila Jelena pobrinula se da gosti naše vile ne oskudevaju u uživanju na svom odmoru kako samih gostiju tako i njihovih najmlađih..

RESTORAN & CAFE VILA JELENA BANJA VRUJCI

VILA JELENA BANJA VRUJCI poseduje sopstveni restoran pansionskog tipa koji je namenjen iskljucivo gostima. U ponudi imamo preko pedesetak vrsta jela od kojih vecina preferira domacoj kuhinji zahvaljujuci odabiru kvalitetih namirnica. Restoran je otvoren od 07h-23h. Gostima se nudi odabir hrane iz jelovnika kao i mogucnost izbora hrane za naredni dan. U restoranu i na bazenu možete poručiti sva alkoholna i bezalkoholna pića po vrlo pristupačnim cenama. U sklopu restorana možete gledati TV i DVD ili uživati u prijatnom ambijentu uz zabavu društvenih igara.

Kontakt telefoni

Vaš domaćin Jelena Janković

064/4242-202
064/230-9179
062/816-5425
014/3420-007

Dostupni sadržaji

 • Apartmani
 • Bar
 • Bazen
 • Đakuzi
 • Kućni ljubimci
 • Parking
 • Primamo vaučere
 • Restaurant
 • Sauna
 • Sobe
 • SPA
 • Telephone
 • TV
 • WiFi

Aktivnosti

Baze, sauna, djakuzi, igraonica za decu, restoran & caffe,

Internet

WiFi dostupan u sklopu celog objekta

Parking

Obezbedjen parking za goste Vile Jelene

Trenutno nema utisaka za ovaj objekat